Hundelufter Bajer

Hundelufter Bajer

Bryggeri
To Øl

Land
Danmark

ABV
5,0%

Luft hunden med en perfekt Hundelufter Bajer. Det lyder ret godt med en “perfekt bajer”.

Selvom den lidt fjollede etikette ikke antyder at der er tale om en IPA er du ikke i tvivl idet du knapper bajeren op og stikker næsen til flasken: Humle. Den dufter som vaske ægte IPA og ikke bare en almindelig IPA, men en god IPA. Den er spækket med lækker humle!

Der er tegn på humor ved To Øl, tegningen på flasken er skør og teksten på etiketten er gennemført: “WALK YOUR DOG WITH A PERFECT HUNDELUFTER BAJER. BREWED WITH A LOAD OF LEG HUMPING, MOSAIC HOPS, HUNDEGALSKAB AND UNLIMITED LEASH TOGETHER WITH OUR DEAREST FRIENDS AT BARKING DOG.”

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at øllen har fået løs line og at den er loaded med humle. Den har en lækker, men samtidig simpel humle smag. Det er en balanceret og og entydig humlesmag, der rammer en og bitterheden er afstemt til perfektion. Jeg har dog svært ved at spore hundegalskaben, men måske den kommer senere?

Der er ikke meget andet at sige end at den her øl er fantastisk og til dem, hvor humle smagen kan blive for kompliceret er den perfekt. Skulle vi have været lidt højere oppe på skalaen synes jeg det kunne have været spændende med noget mere kompleksitet i humlesmagen.

 

8/10

8 / 10